Привітали зі святом 8-го березня

  Сьогодні, 4 березня, у  районному будинку  культури смт. Томашпіль відбулися святкові урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня 8 березня та  вшанування винятково важливої ролі жінки у збереженні затишку і добра в родинах, добробуту, миру, злагоди в суспільстві.  Офіційну частину урочистостей відкрив вітальними словами та побажаннями голова районної державної адміністрації  Олександр Закорченний.
  «Жіноцтво уособлює в собі все найдорожче, що є у нашому житті: ніжність і лагідність, спокій і надійність, вірність і витримку. Одному Богу відомо, що робили б ми - чоловіки, якби поряд з нами не було Вас. Ви володієте величезною силою – жіночністю, яка здатна творити дивовижні речі. Отож прийміть слова щирої вдячності за вашу невтомну працю, за ваші турботи і старання, за вашу любов. Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм! Нехай нинішня весна принесе на своїх крилах  лише прекрасне», - заначив Олександр Григорович.
  Приєднався до привітань  голова районної ради Дмитро Коритчук. Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради з виплатою грошової винагороди було нагороджено матерів-героїнь,  кращих жінок-трудівниць нашого району, які працюють в промисловості, сільському господарстві, тваринництві, в технічній галузі, в освітній та культурній сфері, медицині, представниць різних галузей і напрямків, які були відзначені за досягнення високих результатів в своїй роботі.
  Святковий та весняний настрій жінкам району подарували вихованці  дитячого садочка «Сонечко», артисти  районного будинку культури.
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
Всі новини