Із неба в український край іде святковий Миколай

  Чудотворець Миколай - найшанованіший у народі серед усіх святих. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, що під силу лише святому.
  Наближення свята чекають усі люди, особливо діти, що з нетерпінням  мріють  про довгоочікуваний  подарунок, який знаходять вранці під подушкою.
  В НВК  "Томаш-пільська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія" стало традицією на День Святого Миколая вітати дітей пільгових категорій зі святом. У цьому навчальному році вітання від Святого Миколая отримали 100 учнів школи. 
  18 грудня 2015 року в актовій залі діти пільгових категорій та першокласники переглянули учнівську виставу "Із неба в український край іде святковий Миколай". Інтермедії зі шкільного життя підготували учасники драматичного гуртка при БДТ (кер. Т.М. Тютюнник), танцювальні номери організувала керівник танцювального гуртка К.С. Боварь. Основу святкового дійства складав виховний захід, підготовлений учнями 1(5) гімназійного класу під керівництвом класного керівника О.О. Дячок. Музичне оформлення здійснювала учениця 10-Б класу Юлія Максименко.
  "Солодку" частину свята на прохання ад-міністрації НВК щиро  надали підприємці Н.М. Ковбасюк, С.Г. Швець, А.І. Кре-чківський, В.М. Ткаченко.  
  Постійно па-м'ятає про наших учнів і селищний голова Валерій Немировський. Після вітання з Днем Святого Миколая він пригостив усіх  солодощами.
   Рука подаючого ніколи не  збідніє, бо все, що творимо для когось, воздається нам і дітям нашим. 
Майя ШПИКУЛЯК, 
заступник директора з виховної роботи.
Всі новини