Валерій Коровій відвідав ТОВ «АДМ Вапнярський Елеватор»

  16 серпня, під час робочої поїздки голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав ТОВ «АДМ Вапнярський Елеватор».
  Валерій Коровій відзначив високий європейський рівень організації праці на підприємстві.
  «На сьогоднішній день виробнича галузь не лише Вінниччини, а й України в цілому є досить цікавою та привабливою для іноземних інвесторів. На прикладі підприємств області ми бачимо, що успішними та перспективними є ті виробництва, які, в першу чергу, працюють на покращення якості товару та надання послуг. Це дає можливість залучати іноземні інвестиції, тим самим підіймаючи економічний потенціал регіону, адже вони не просто створюють нові робочі місця, а й підтримують на високому рівні конкурентне середовище», - наголосив очільник області.
  За словами генерального директора ТОВ «АДМ Вапнярський Елеватор» Олега Поліщука, зважаючи на те, що Вінниччина цьогоріч зібрала рекордну кількість ранньої групи зернових культур, потужності підприємства на даний час завантажені на 50 %, що становить майже 50 тис. тонн. пшениці, ріпаку та ячменю. Інші потужності елеватору буде завантажено зерном кукурудзи, соняшнику та сої нового врожаю: «Максимально елеватор може вмістити понад 100 тис. тонн зерна однієї категорії, або 85-87 тис. тонн трьох різних видів. Також підприємство спеціалізується у сушінні та належному зберіганні зерна. На території елеватора знаходиться сертифікована лабораторія, де проводяться усі необхідні перевірки. До нас завозять зерно на зберігання сільськогосподарські виробники Тульчинського, Томашпільського та Крижопільського районів», - повідомив генеральний директор підприємства.
  За словами очільника області, саме такі підприємства є перспективними і конкурентоспроможними на сучасному ринку і можуть слугувати гарним прикладом для наслідування.
 
 
 
 
 
Всі новини