Відзначили День Гідності та Свободи

 20 листопада 2015 року  в районному будинку культури о 10.00 год.  відбулись урочисті заходи присвячені Дню Гідності і Свободи в Україні за участі  першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Ставнійчука, заступника голови районної ради Лариси Нароган, начальників, спеціалістів управлінь та відділів райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради, колективів підприємств, установ та організацій району, представників засобів масової інформації.
 З вітальним словом до присутніх звернулись Віктор Ставнійчук та Лариса Нароган, щиросердно привітали усіх зі святом, побажали миру, злагоди,  міцного здоров`я,     добробуту,    щастя,    творчої наснаги,     незгасимої     енергії,     нових звершень та здобутків в ім`я процвітання  України. « Разом – ми сила, наше суспільство здобуло право на зміни, яке маємо сприймати не як дарунок, а як обов'язок діяти, змагатись і працювати для гідного життя »- додав В.Стравнійчук.
 За  активну громадянську позицію, високе почуття відповідальності  за долю Української держави активісти району були нагороджені подяками. 
 До меморіалу слави, дошки пам’яті Небесної Сотні і Героїв АТО та до пам’ятника Т.Г.Шевченка розміщеного на центральній площі селища, учасники зібрання  поклали вінки,  пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання. 
 Згідно до Указу Президента №553/2015 «Про відзначення державними нагородами України» Гаврилюка Ігоря Володимировича нагороджено  орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно), нагороду вручив батькам загиблого військовий комісар Томашпільського районного військового комісаріату Юрій Тарасов.
 Аби поновити в пам’яті ті страшні, буремні сторінки історії революції 2013 року присутні переглянули відеофільм «Євромайдан: Революція Гідності. Повна хронологія!»
 
 
 
 
 
 
Всі новини