Проведено спільне засідання районної тимчасової комісії

  27 жовтня 2016 року у залі засідань Томашпільської райдержадміністрації було проведено  спільне засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
  На порядок денний було винесено питання:
1. Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати та обов’язкових бюджетних платежів комунальною установою «Вапнярська міська лікарня».
2. Про зниження на окремих підприємствах району у липні та серпні 2016 року  темпу росту заробітної плати (з розрахунку на 1 людину), за даними управління Пенсійного фонду України у Томашпільському районі.
  Засідання проводив перший заступник голови Томашпільської районної державної адміністрації Ставнійчук Віктор Анатолійович за участю членів районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
  На засіданні було заслухано звіти керівників підприємств району з наданням письмових пояснень,  за результатами роботи спільного засідання прийнято відповідне рішення. 
 
 
Всі новини