Відбувся семінар-тренінг вчителів англійської мови

   2016  рік президент України П. Порошенко  оголосив роком англійської мови в Україні. В рамках реалізації державної програми 05.04. 2015р. на базі  НВК «Вапнярська ЗОШ І-ІІІ ст.  №3- ДНЗ» відбувся семінар-тренінг вчителів англійської мови за сприяння керівника РМК Яроша І.І.,  методиста РМК  Лівкутник О.А. та за підтримки адміністрації школи. В ньому взяли участь 14 вчителів  англійської мови з шкіл Томашпільського району .

 Проводила семінар –тренінг вчитель англійської мови вищої категорії Кислицької  ЗОШ І-ІІ ст. та НВК «Вапнярська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3– ДНЗ»  Данилюк Л.М., яка бере участь в обласній програмі з підготовки вчителів тренерів англійської мови «Вчителі англійської мови – агенти змін». 

Програма  розрахована на підготовку тренерів , які будуть працювати в регіонах  та допомагати вчителям змінити підходи до викладання предмету, застосовуючи   нову модель викладання, де  на уроці центром всесвіту є учень, його потреби, його завдання і його мета. Вчитель лише допомагає учневі, показує можливі напрямки і додає йому віри у себе.  

На тренінгу обговорювались питання створення мотивації для успішного навчання та викладання, розвиток навиків критичного мислення в учнів, організація проведення уроку, визначення мети та завдань, як для учнів, так і для вчителів, складання  планів-уроків. Учасники тренінгу також мали можливість апробувати різні види  завдань, які допоможуть підвищити інтерес учнів у  вивченні англійської мови.

Всі новини