Свято останнього дзвоника

  27 травня для 755 учнів НВК «Томашпільська загальноосвітня  школа І-ІІІ ст. – гімназія» малиновими переливами дзвінкоголосого дзвоника завершився навчальний рік.
Розділити радість свята із учнями та педагогами прийшли голова районної державної адміністрації  Олександр Закорченний, голова районної ради Дмитро Коритчук та приїхав голова обласної Ради Анатолій Олійник.
  Вітаючи дітвору із початком канікулярного періоду, а випускників – із подоланням першого в їхньому житті Рубікону, Анатолій Дмитрович  зазначив: «Переконаний, що кожен із 44 випускників у майбутньому примножить багатства та надбання рідного краю, крокуючи дорогою до європейських цінностей. А це можливо завдяки інтелекту та здобутим у стінах рідної школи знанням. Серед талановитих дітей Вінниччини томашпільчани стали кращими в 13 номінаціях. Томашпільська школа-гімназія є базовою школою і цього року для свого розвитку отримає близько 500 тис. грн. з обласного бюджету, а також передбачена субвенція в сумі 2 400 тис. грн. для завершення добудови автокласів».
  Голова обласної Ради вручив грамоти та подяки переможцям і призерам обласних предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань, відзначив нагородами вчителів, які підготували учнів-переможців. Також навчальному закладу, який є одним із найкращих на Вінниччині, було подаровано необхідну оргтехніку. Анатолій Дмитрович закликав присутніх не забувати, що ми всі європейці і Європа починається з кожного з нас.
 
 
 
Всі новини