Відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні в малому залі районної державної адміністрації відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Віктора Ставнійчука.
На порядку денному наради розглядалися наступні питання:
1. Про виконання заходів щодо ліквідації та недопущення захворювання свиней на Африканську чуму на території району. Інформував:  -  в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Томашпільському районі Грабчак П.О.
2. Про стан виконання заходів по забезпеченню санітарного та епідеміологічного благополуччя. Інформував: - в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Томашпільському районі Грабчак П.О.
3. Про посилення протипожежного та техногенного захисту об’єктів і населених пунктів в осінньо-зимовий період та недопущення загибелі людей на воді в зимовий період 2016-2017 роки. Інформував: - начальник Томашпільського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області Козюма О.В.
4. Про техногенну, пожежну безпеку закладів освіти на території району. Інформував: - начальник Томашпільського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області Козюма О.В.
5. Про стан системи протипожежного водопостачання Томашпільськогорайну. Інформував: - начальник Томашпільського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області Козюма О.В.
6. Про затвердження плану залучення сил та засобів на гасіння пожеж у Томашпільському районі. Інформував: - начальник Томашпільського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області Козюма О.В.
7. Про стан готовності сил та засобів районної ланки територіальної підсистеми єдиної  державної системи цивільного захисту до дій за призначенням (погіршення погодних умов). Інформував: - голова комісії та керівники спеціалізованих служб.
   Заслухавши інформацію  присутніх по всім розглянутим питанням прийнято відповідні рішення та встановлено терміни по їх виконанню.
 
Секретар комісії                                                            Галина ТІХОМІРОВА
 
 
 
Всі новини