Відбулася нарада працівників закладів культури району

 
 В районному будинку культури відбулася нарада працівників закладів культури району. На ній розглядалось ряд важливих і актуальних питань. Так, на часі,  питання про існуючі терористичні загрози та рекомендації щодо реагування на них. Вирішено, що інструкції-пам’ятки щодо першочергових дій у випадку загрози скоєння терористичного акту будуть розміщені у кожній бібліотеці для ознайомлення населення.
  Обговорювалось стан виконання  Єдиної комплексної програми розвитку галузі культури та духовного відродження у Томашпільському районі на 2016-2017 роки, затверджена рішенням 3 сесії районної ради 7 скликання №42 від 19.02.2016р. Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації О.В.Сікал підвела підсумки культурно-мистецької акції «З Україною в серці» та подякувала всім територіальним громадам за активну участь в акції.
  Наступним етапом роботи працівників закладів культури району є  підготовка до  відзначення 25-ї річниці Незалежності України, зокрема запропоновано долучитися до участі у районному та обласному дійстві кожній територіальній громаді.
  Ще одним актуальним питанням наради стало виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури». Також працівники клубних та бібліотечних закладів попрацювали над питаннями про програму розвитку закладу на 1 рік та на 5 років, та Планом національно-патріотичного виховання населення у 2016 році.
 
Всі новини