В районі відзначили День перемоги

9 травня в районі  відбулися урочистості з нагоди 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала жорстока війна, низько вклоняємося та висловлюємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. 
Зранку 9 травня у всіх сільських радах та селищних об'єднаних територіальних громадах пройшли урочисті заходи.
У них взяли участь ветерани Другої Світової війни, солдатські вдови, діти війни, люди похилого віку, колективи підприємств району, учнівська молодь та громадськість.  Зі словами привітань та побажань до присутніх звернулися представники районної влади,  військові та школярі. 
Голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний взяв участь в урочистому мітингу в Вапнярській селищній об’єднаній територіальній громаді. Словами вдячності відзначив неоцінений подвиг кожного захисника, учасника бойових дій, інваліда війни та учасника війни періоду Другої світової.
Згідно з розпорядженням голови районної державної адміністрації «Про відзначення в районі Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» ветеранів Великої Вітчизняної війни було відзначено грошовими винагородами. Учасникам АТО було вручено заохочувальні відзнаки – нагрудні знаки «Учасник АТО»
Після офіційної частини до пам'ятників загиблим землякам було покладено квіти та вінки. У всіх селах були організовані невеличкі святкові концерти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини