Провели виховну лекцію

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. Ми добре знаємо, що здоров'я  - найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу, відпушеного нам природою. Без здоров'я немає щастя. Іноді учні навмисно все роблять для того, щоб загубити своє здоров'я. Вони набувають поганих звичок, які негативно впливають на них і яких Потім не можуть позбутися, але спочатку вони про це не думають і хизуються перед друзями.  Та тільки чим?
Не дуже приємно і навіть шкода  дивитися на таких дітей, знаючи, що через деякий час вони почнуть хворіти і втрачатимуть своє здоров'я. Шкідливі звички дезорганізують людину, послаблюють її волю, знижують працездатність, порушують здоров'я і скорочують тривалість життя. Ці звички завдають безліч страждань людині.
12 травня 2017 року працівником районного центру соціальних служб у справах сім’ї дітей та молоді, головним спеціалістом - юрисконсультом служби у справах дітей спільно з начальником відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами з надання БВПД в Раківській ЗОШ з учнями 7-9 класів було проведено лекцію на тему: «Проблема шкідливих звичок для учня», дітям було представлено відеоролик та здійснено анкетування.
 Пам'ятайте,  що рости здоровими і сильними вам допоможуть уроки фізкультури, заняття у спортивних секціях, ігри на свіжому повітрі а найбільше - здоровий спосіб життя.
 
РЦСССДМ спільно з ССД РДА
 
 
 
 
Всі новини