Відбулась 40 сесія районної ради 6 скликання

24 вересня 2015 року відбулася чергова 40 сесія Томашпільської районної ради, на яку було запрошено керівників підприємств, установ, організацій, начальників окремих управлінь, відділів райдержадміністрації, сільських та селищних голів, представників засобів масової інформації. Першим питанням порядку денного був звіт голови ради - про проведену роботу голови районної ради, постійних комісій та виконавчого апарату ради на протязі 2015 року. Нароган Л.А. було відмічено,  що завдяки спільній роботі депутатів, депутатських груп і фракцій, постійної комісії районної ради з питань бюджету, завжди вчасно, в терміни, визначені законодавством України, приймався бюджет району. Жодного разу бюджетний процес не було зірвано. Оперативно вносились зміни до районних бюджетів. Це дало змогу фінансувати всі видатки в плановому режимі, забезпечивши бюджетним організаціям надійну роботу та функціонування в інтересах всіх жителів нашого району.Виріщену низку питань важливих для життєдіяльності району.

         В обговорені звіту голови взяли участь голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Олександр Закорченний, депутати районної ради  Наталка Замощенко та Надія Могилівська, оцінюючи роботу районної ради як позитивну у звітному періоді, відзначили конструктивну співпрацю  районної ради з виконавчою владою району і депутатським корпусом районної ради, що сприяло  забезпеченню злагодженості та  взаєморозуміння у вирішенні проблем.

  Наступним виступив про розвиток фізичної культури та спорту в районі, перспективи покращення матеріально-технічної бази районної дитячо-юнацької спортивної школиСлободян Г.В. – начальник відділу з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації. У обговорені доповіді депутат районної ради Коритчук Д.І. звернув увагу усіх присутніх  на проблему військово-патріотичного виховання шкільної молоді у навчальних закладах району.

  На сесії також розглядалися такі питання:

      -  Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку району на 2015 рік, затвердженої рішенням 35 сесії районної ради 6 скликання від 16.01.2015 року №570.

      -  Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І півріччя 2015 року.

      - Про внесення змін до рішення 35 сесії районної ради 6 скликання від 16 січня 2015 року №571 „Про районний бюджет на 2015 рік”.

      - Про меморіальну дошку Гаврилюку І.В.

      - Про звільнення окремих громадян від сплати за надання соціальних послуг Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району.

      - Про організацію харчування в загальноосвітніх навчальних закладах, навчально-виховних комплексах району.

      - Про реорганізацію Рожнятівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Томашпільської районної ради Вінницької області.

      - Інші.

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини