ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ щодо ускладнення погодних умов на території України

 
Внаслідок погіршення погодних умов (дощ з мокрим снігом, налипання мокрого снігу та пориви вітру 15-20 м/с) через спрацювання систем захисту та обриви ліній електропередач 18 квітня сталося знеструмлення населених пунктів у декількох областях України.
Протягом 23 квітня аварійними бригадами обленерго відновлено електропостачання 49 населених пунктів у трьох областях, а саме: у Одеській – 38 н.п., Дніпропетровській - 10 н.п., та Харківській - 1 н.п., які були знеструмлені протягом 18-21 квітня внаслідок погіршення погодних умов (дощ з мокрим снігом, налипання мокрого снігу та пориви вітру 15-20 м/с) через спрацювання систем захисту та обриви ліній електропередач.
Станом на 7 год. 24 квітня залишаються знеструмленими 22 населених пункти у двох областях, а саме: Одеській – 16 н.п. та Дніпропетровській – 6 н.п.
Бригадами обленерго продовжуються роботи по відновлюванню електропостачання.
Через налипання мокрого снігу та шквальний вітер зафіксовано падіння близько 3 тис. 790 дерев у Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській, Харківській та Херсонській областях.
До ліквідації наслідків негоди залучено 3 тис. 133 чол. та 812 од. тех., у тому числі від ДСНС 284 од. тех. та 921 чол. особового складу. 
Інформація отримана з офіційного  сайту ДСНС України (http://www.dsns.gov.ua).
 
Спеціаліст сектору цивільного захисту,
оборонної роботи та взаємодії
з правоохоронними органами                  Г.М. Тіхомірова
 
 
 
 
Всі новини