Районна Спартакіада допризовної молоді

  6 квітня на стадіоні «Колос» Томашпільської РДЮСШ відбулася районна Спартакіада допризовної молоді. Позмагатись у вправності метати гранату, силі мускулів на перекладині, швидкості на бігових доріжках та влучності у стрільбі з пневматичної гвинтівки прибули команди із восьми загальноосвітніх шкіл району. Кожну школу представляли  три юнаки. 
Найвлучнішими стрільцями виявили себе Балган Богдан з Антонівської, Олійник Назар із Томашпільської та Рудик Максим із Липівської шкіл, які зайняли відповідно перше, друге та третє особисті місця. У змаганнях із метання гранати перемогли Шклярук Артем (Липівська ЗОШ – 47 метрів, І місце), Янковий Павло (Вапнярська ЗОШ №1 – 43 метри, ІІ місце) та Накорчевський Олесь (Антонівська ЗОШ – 42 метри, ІІІ місце).  Найсильнішими у підтягуванні на перекладині були Олійник Назар з Томашполя (20 разів – І місце), Безсалов Богдан теж із Томашполя (18 разів – ІІ місце), Янковий Павло з Вапнярської  ЗОШ №1 (17 разів – ІІІ місце). В бігові на дистанції 100 метрів переможцями вийшли Накорчевський Олесь із Антонівки (І місце), та Коваленко Артем і Бовтрук Дмитро із Високого (ІІ і ІІІ місця). Завершував Спартакіаду крос на 1000 метрів. Тут беззаперечним переможцем став Савчук В’ячеслав із Яланця (І місце), Рудик Максим із липівки (ІІ місце). ІІІ місце поділили липівчани Карпов Віталій та Шклярук Артем.
В результаті І особисте місце зайняв Олійник Назар з Томашполя, ІІ – Шклярук Артем з Липівки, ІІІ місце – Савчук В’ячеслав із Яланця. Перше загальнокомандне місце зайняли допризовники НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія», друге – юнаки з Липівської та третє – з Височанської загальноосвітніх шкіл.
 
 
 
 
Всі новини