Народний депутат України Спориш І.Д. провів особистий прийом громадян

Уже традиційними стають зустрічі депутата Верховної ради України Івана Спориша з жителями Томашпілля. От і днями у громадській приймальні депутата зібралось чимало люду. Хтось уперше звернувся по допомогу до парламентарія, дехто – вчергове.  «Я вірю Споришу, – сказала сивокоса бабуся, – він допомагав багатьом, коли ще й не був депутатом, то тепер, мабуть, теж не відмовить». Іван Дмитрович дійсно прагне глибоко вивчити питання, з якими до нього звертаються земляки, й обов’язково допомогти. А найчастіше людям потрібні кошти на лікування важкохворих. «Тисяча гривень іде на медикаменти щодня, – зі слізьми на очах розповідала про хворобу чоловіка жителька Великої Русави. – Уже все, що мали, продали, руки опускаються у відчаї». Нарікають люди на високі й неконтрольовані ціни в аптеках, на завищенні комунальні тарифи, низькі ціни на молоко тощо. Зверталися до парламентарія люди і щодо сприяння у вирішенні земельних питань. 
На прийомі громадян у народного депутата Івана Спориша побували жителі Томашполя, Великої Русави, Комаргорода, Липівки, а також депутати районної ради і керівники районних установ та організацій. Так, головний лікар районного Центру первинної медико-санітарної допомоги  Світлана Семенюк цікавилася в Івана Дмитровича, чи врахована у законах щодо страхової медицини, які вже зареєстровані у Верховній Раді, платоспроможність сільського населення.
«Лише здійснюючи такі зустрічі із земляками, можна дізнатись, що їх особливо хвилює. Вважаю, що кожен народний обранець має не ховатись у високих кабінетах, не посміхатись із величезних банерів, а допомагати людям на місцях. І допомагати не лише перед виборами, а щодень. Бо, як хочеш, щоб люди тобі довіряли – заслужи їх довіру!» – резюмував зустріч Іван Спориш.
  Тетяна Юзвак.
 
 
Всі новини