Змагалися дівчата-футболістки

Минулого четверга на стадіоні Томашпільської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися змагання з малого футболу серед дівочих команд шкіл І-ІІІ ступенів першої групи за програмою Спартакіади учнів загальноосвітніх шкіл. Змагалися юні спортсменки з п’яти навчальних закладів: навчально-виховних комплексів «Вапнярська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – ДНЗ», «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія», Вапнярської №2, Великорусавської та Гнатківської шкіл. 
 Суперництво футболістів було напруженим і принциповим, здаватись не бажала жодна з команд. Але в спорті панує принцип сильнішого, тож і перемога дістається тим, хто має більше спритності, техніки, витривалості і волі.
Першість у змаганнях посіли юні футболістки Гнатківської загальноосвітньої школи (учитель Джуринський В.О.). Вони багаторазові переможці футбольних баталій як на районному, так і на обласному рівнях і будуть представляти район на цьогорічних зональних змаганнях у Шаргороді і виборюватимуть право на участь у фіналі. З невеликим відривом у три очки друге місце дісталось спортсменкам НВК «Томашпілська ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» (учитель Кучковський В.В. Третє призове місце завоювали юні великорусавчанки. Слід зауважити, що в останні роки спортивні команди Великорусавської ЗОШ проявляють все кращу техніку гри, наполегливість, волю до перемоги, що є результатом повсякденної праці вчителя фізкультури Свирида О.Г.). Відповідно четверте і п’яте місця в групі дістались командам Вапнярської ЗОШ №2 та НВК «Вапнярська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ». Гра в футбол набуває все більшої популярності серед дівчат.
 
 
 
 
 
 
Всі новини