Обговорили організаційні питання

12 березня 2015 року в будинку дитячої творчості відбулась зустріч воїнів афганців та воїнів інтернаціоналістів району  з нагоди 20-ї річниці створення районної організації ветеранів Афганістану, яку очолює Жовтан О.М. На зустрічі був присутній голова Вінницької обласної спілки ветеранів війни в Афганістані Кирилишин П.А.. 
Учасники зустрічі обговорили організаційні питання та подальший розвиток організації. Олександр Михайлович зазначив, що такі зібрання потрібно проводити частіше, обговорювати та вирішувати разом важливі питання, які стосуються як учасників спілки так і жителів району, тісно співпрацювати з місцевою владою та інше. 
Голова Вінницької обласної спілки ветеранів війни в Афганістані Петро Андрійович докладніше розповів про пільги, якими можуть користуватися ветерани-інтернаціоналісти та про нові можливі шляхи розвитку та вдосконалення районної організації ветеранів Афганістану. Далі присутні відвідали кімнату-музей районного Будинку дитячої творчості та вшанували пам'ять загиблих побратимів, поклавши квіти до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям та воїнам інтернаціоналістам.
 
 
 
 
 
Всі новини