Збори працівників територіального центру

  1 листопада 2016 року за традицією щомісячних звітів та з нагоди професійного свята відбулось урочисте зібрання працівників відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району. 
  На зібрання були запрошені Пилипчук Альвіна Михайлівна – представник Томашпільського МЦ з надання БВПД, Дідик Тетяна Василівна – начальник УПСЗН, представники преси та районного радіо.
  Альвіна Михайлівна довела до відома присутніх основні положення, принципи та порядок роботи бюро правової допомоги, презентувала послуги, які надає бюро правової допомоги. По закінченню зустрічі присутнім було надано інформаційні матеріали з контактними телефонами. Результатом зустрічі стало налагодження подальшої співпраці. 
  Тетяна Василівна – привітала з наступаючим професійним святом Дня соціальної сфери, розповіла все про субсидії для населення на тверде паливо та скраплений газ, а також на житлово-комунальні послуги, відповіла на всі питання, які цікавили присутніх.  
  На зібранні директор територіального центру Куржос Світлана Григорівна доповіла про роботу підвідомчої установи за 10 місяців поточного року та вислухала про всі наболілі проблеми, які спільно вирішувались чи надавалися поради по їх вирішенню.
  А також з нагоди свята дирекція та профком  територіального центру привітали присутніх з наступаючим святом.
 
 
Директор територіального центру:                             С.Г.Куржос
 
 
Всі новини