Відбулася чергова 12 сесія районної ради 7 скликання

   У п’ятницю 23 грудня 2016 року відбулася чергова дванадцята сесія районної ради сьомого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 25 із 33 депутатів районної ради,  голова райдержадміністрації  О. Г. Закорченний, начальники окремих управлінь і відділів районної державної адміністрації, представники засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій району. Вів пленарне засідання голова районної ради Дмитро Коритчук. На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 18 питань, які згідно з регламентом роботи районної ради були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
   Першим питанням депутати заслухали звіт голови районної ради про діяльність в 2016 році, доповідав голова районної ради Д.І. Коритчук.        
   Про програму економічного і соціального розвитку району на 2017 рік, доповідав Бойко В.В. – начальник управління економіки райдержадміністрації.
   Про районний бюджет на 2017 рік, доповідав Дорось О.М. – начальник фінансового управління райдержадміністрації.
  Про звіт про результати роботи Томашпільського відділення поліції ГУНП у Вінницькій області у 2016 році, інформував Марченко Я.В. – начальник Томашпільського відділення поліції Могилів – Подільського відділення поліції ГУНП у Вінницькій області.
На завершення голова районної ради подякував депутатам за плідну активну працю при підготовці  і проведенні сесії.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Всі новини