Щедра душею

  Щорічно першої неділі листопада в Україні професійне свято відзначають працівники соціальної сфери, які щоденно діляться своїм душевним теплом, увагою, любов’ю з тими, хто найбільше їх потребує.
  У цій когорті – багато чисельний колектив територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району. З-поміж великого колективу працівників однією з найяскравіших особистостей є соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома по селу Пеньківка Сколодчук Надія Іванівна. Жоден її день не минає без клопотів і турбот, адже під її опікою знаходиться 16 одиноких пенсіонерів с.Пеньківка. Надія Іванівна в будь-яку погоду поспішає до своїх підопічних, переживає за стареньких як за членів власної родини, щодня дарує їм часточку свого життя і серця.
  Так як кожний з підопічних має свій характер, то до кожного з них потрібно знайти індивідуальний підхід, що їй з успіхом і вдається.
  Надія Іванівна за період роботи виявила себе з кращої сторони. До роботи відноситься старанно, добросовісно та відповідально, підопічні відгукуються з вдячністю про її роботу.
  Вона обрала свою професію свідомо і гордо несе звання «соціальний робітник», працює сумлінно і відповідально, даруючи іншим тепло свого доброго серця.  
 
 
Директор територіального центру:                          С.Г.Куржос
 
 
Всі новини