Мистецький фестиваль учнівської та вчительської творчості «Проліски надії»

Ось уже в 25-е на Вінниччині проходить мистецький фестиваль учнівської та вчительської творчості «Проліски надії». Сьогодні в Томашпільському селищному будинку культури відбувся районний етап фестивалю, де свої таланти продемонстрували творчі освітянські колективи Томашпілля. 
Метою фестивалю є виховання у підростаючого покоління засобами мистецтва духовності та високих патріотичних і морально-етичних якостей, національної свідомості, формування відчуття гідності громадянина європейської держави, зміцнення існуючих та створення нових колективів вчительської та учнівської творчості , сприяння підвищення їх виконавської майстерності.
Згідно відбіркових шкільних етапів у зональному конкурсі взяли участь учнівські та вчительські колективи з Гнатківської, Вилянської, Вапнярських, Височанської, Липівської Томашпільської шкіл, вихованці Будинку дитячої творчості. На розгляд досвідченого журі, у складі якого були гості з області та заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, аматори художньої самодіяльності району представили 18 вокальних та хореграфічних номерів концертної програми.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини