7 грудня – День місцевого самоврядування

Шановні депутати, працівники місцевих рад району, ветерани органів місцевого самоврядування!
  Районна державна адміністрація сердечно вітає вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування, святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства!
  Місцеве самоврядування сьогодні - найближча до людей і їхніх турбот владна самоорганізація. Вона є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Саме органам місцевого самоврядування уготована висока честь і відповідальна місія об'єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити нашу країну багатою і процвітаючою.
  Від усього серця бажаємо усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної Томашпільщини та України.
  Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші села та селища щасливими й багатими, додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації    
 
Всі новини