ЗІГРІЛИ СТАРЕНЬКИХ ТЕПЛОТОЮ СВОЄЇ ДУШІ

  "На гарну старість треба мати щастя", - можна не раз почути від людей. Не кожному щастить доживати віка у дружньому родинному колі. Та справжньою родиною для самотніх дідусів та бабусь нашого району є колектив стаціонарного відділення постійного та тимчасового проживання Територіального центру з обслуговування одиноких непрацездатних громадян, що в  Комаргороді. В атмосфері миру та поваги минають тут для багатьох стареньких дні, тижні, а то й роки. 
  Особливої уваги потребують підопічні у період свят. От і спішать небайдужі люди до Комаргорода, аби зігріти стареньких теплотою своєї душі. Справжній новорічний настрій подарували їм заступник голови районної ради Лариса Нароган та директор ТОВ "Зернопродукт-Липівка" Володимир Романюк, які в образах Діда Мороза та Снігуроньки завітали до Центру. Ніколи не обділяли увагою одиноких людей і голова районної деравної адміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Дмитро Коритчук, надаючи завжди необхідну фінансову допомогу. Справжній дарунок зробив минулого року депутат Верховної ради України Іван Спориш, надавши благодійну допомогу у вигляді 2 твердопаливні котли, для яких директор "Райагролісу" Геннадію Штифурко виділив сировину.
  А щоб новорічно-різвяні свята у стаціонарному відділенні відбулися за всіма народними звичаями, підприємець Микола Бойко (Комаргородська хлібопекарня) надав запашні калачі, житель Вапнярки Сергій Гордов забезпечив до столу  дорідну кутю та м'ясні страви, надали смачні продукти харчування і підприємці Людмила Краківська й Оксана Мороз із Томашполя. 
  Завітали до стареньких у святкову днину й представники релігійної організації Адвентистів сьомого дня на чолі з пастором А.В. Процюком. Прибули не з пустими руками - 50 кг рису, 25 кг цукру і ще багато видів різноманітних продуктів харчування привезли підопічним, а також подарували 10 комплектів постільної білизни, 6 ковдр, 300 дорослих підгузків…  
  Дякуємо всім небайдужим до долі самотніх та немічних жителів району і сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські відносини й надалі триватимуть. 
Світлана КУРЖОС, 
директор територіального центру обслуговування людей похилого віку.
 
Всі новини