Новини спорту:

  12 листопада на районному стадіоні «Колос» відбулась заключна гра І кола чемпіонату області із футболу серед аматорських команд. Команда ФК «Томашпіль» із рахунком 4:2 обіграла команду Мурованих Курилівців 3 голи у ворота суперників забив Вадим Нароган, 1 Валентин Кучковський
 
  За підсумками І кола чемпіонату  на І місце турнірної таблиці закріпилась команда «Орлівка» Теплицького району, яка набрала 26 очок та з розривним розрахунком 1:5 програла нашій команді вдома, наша команда займає ІІ набравши 20 очок, ІІІ місце в команди з Крижополя яка набрала 9 очок, ІV та V місця посіли команди Бару та Тростянця в яких по 18 очок. Всього в нашій групі приймає участь 12 команд. Найрезультативним гравцем І-го кола чемпіонату визнано нашого бомбардира Вадима Нарогана на рахунку якого забито 11 м’ячів, найкращий показник в кубку області із футболу також у нього 3 забитих м’ячі.
 
  12 листопада футбольна команда «Сатурн – Перемога» Вапнярка на виїзді із рахунком 0:0 зіграла із командою Бару.
 
  12-13 листопада юнацька волейбольна команда Комаргородської школи (юнаки 2002-2003 р.н.) (тренер Сергій Балдинюк) посіла 12 місце в чемпіонаті області із волейболу. В змаганнях брало участь 16 команд.  
 
Всі новини