Присвячено 115-річниці від дня народження Олександра Ковіньки

«Майстер веселого сміху» - огляд літератури під такою назвою приурочений 115-річниці від дня народження Олександра Ковіньки, проведено на абонементі Томашпільської центральної районної бібліотеки. 
Шанувальники і цінителі українського гумору, що завітали до нашої бібліотеки, ознайомилися з творчістю письменника-гумориста. У книгах, представлених в огляді «Твори в 2-х томах», «І таке буває», «Гостріше гостріть пера», літературно-енциклопедичні видання та ін. Читачі знайдуть кращі сатиричні твори автора та спогади гумориста про колег-побратимів Остапа Вишні, Володимира Сосюри, М. Годованця. 
У своїх мініатюрах та фейлетонах український письменник висміював аморальність, безкультур’я, казнокрадство – все те, чого сьогодні вистачає скрізь і всюди, відтворював смішне і комічне в житті людей. Мова автора жива і барвиста, по-народному мудра та іронічна. 
Запрошуємо ознайомитись з талановитим творчим набутком українського гумориста, відвідавши абонемент районної бібліотеки, де діє книжкова виставка «Майстер веселого сміху».  
 
Нагірняк В.П., директор Томашпільської центральної районної бібліотеки
 
 
 
 
Всі новини