Cпільне засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

3 лютого 2020 року під головуванням голови Томашпільської районної державної адміністрації  Закорченного Олександра Григоровича, було проведено спільне  засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення
На засіданні  розглядалися питання забезпечення виконання Урядового завдання з питань погашення  заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне страхування, погашення заборгованості із заробітної плати у відділі освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської селищної ради (ОТГ) школи.
Особливу увагу було приділено стану виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 22.01.2020 № 685/01.01-09/1.20 до доручення Премєр-міністра України О. Гончарука від 22.01.2020 № 2313/01-20, щодо проведення із суб’єктами господарювання роз’яснювальної роботи про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.
У засіданні взяли участь та виступили:  Бандиш Н.І.- заступник голови районної державної адміністрації, Дідик Т. В. – начальник управління праці та соціального захисту населення Томашпільської райдержадміністрації, Кісь С. М. – начальник Томашпільської державної податкової інспекції Крижопільського управління  Державної фіскальної служби у Вінницькій області, Чорногуз В. А. -  начальник Томашпільського відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області, Скальська В.М. –  провідний спеціаліст –інспектор з праці фінансового відділу Томашпільської селищної ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Всі новини