Привітання до Дня працівників сільського господарства

 
Шановні працівники
сільського господарства!
 
Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом, яке є поістині всенародним,  адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі - механізаторів, тваринників, організаторів агропромислового виробництва - залежить здоров'я, добробут та достаток людей. 
Всьому початок — плуг і борозна. У цих словах — загальнолюдська істина, якою підкреслено особливе значення селянської праці. А для українця село означає щось ще більше, бо уособлює цілий світ. Наші предки, які, обробляючи землю, вважали її живою, одухотвореною, передали нам у спадок глибоку повагу до неї. Те, що йде від землі, зливається у нашій свідомості в одне ціле: краплина роси і молоді паростки пшениці, веселий струмок і колосиста нива, окраєць духмяного хліба і глечик свіжого молока, рідне слово і пісня. Усе це разом складається в малу батьківщину і виростає у Вітчизну.
Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання.
Тож хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!
Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі!
 
Голова районної державної адміністрації
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини