Відділ освіти райдержадміністрації отримав два шкільних автобуси марки “Еталон”

На виконання державної цільової соціальної програми “Шкільний автобус” 21 березня 2017 року відділ освіти райдержадміністрації отримав два автобуси марки “Еталон”, придбаних за кошти державного та місцевого бюджету: державний бюджет – 2 000000.00грн,  районний бюджет – 1 160000.00грн.
Програма "Шкільний автобус" була започаткована ще у 2003 році, на виконання даної програми організовано безкоштовний підвіз школярів, які проживають поза межею пішохідної доступності до місць навчання і зворотньо. У 2016-2017 н.р. підвозу потребують і підвозяться 302 учні.
Підвіз здійснюється 6 -ма шкільними автобусами та 2-ма орендованими.        
Районна державна адміністрація постійно опікується проблемами освіти, зокрема сільської школи, створюються належні умови для навчання і виховання дітей сільського регіону шляхом забезпечення їх шкільними автобусами як важливим інструментом для рівного доступу сільських дітей до якісної освіти. Школи неодмінно повинні мати свій автобус. Не тільки, щоб довозити на навчання дітей , а й для екскурсій, подорожей, інших потреб учнівського та педагогічного колективів. Оновлення парку, забезпечення належного технічного стану шкільних автобусів, комфортних умов підвезення учнів перебуває у полі постійної уваги райдержадміністрації.
 
 
Всі новини