Схилімо голови в скорботі

  Сумна та трагічна звістка знову приголомшила наш район, 12 квітня 2015 року трагічно обірвалося життя ще одного захисника Батьківщини Дубчака Анатолія Анатолійовича.
  Народився Анатолій Дубчак 29 жовтня 1991 року в с. Вапнярки. У 2006 році закінчив Вапнярківську ЗОШ І-ІІ ступенів . В жовтні 2014 року записався добровольцем до Збройних Сил України .
  Сьогодні на площі перед Паланським сільським будинком культури було проведено мітинг пам’яті загиблого земляка. Провести в останню путь зібралось чимало людей. Зі словами співчуття до присутніх звернулись директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик, голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, голова районної ради Лариса Нароган, заступник військового комісара Ямпільсько – Томашпільського об’єднаного районного військового комісаріату Микола Біжан, секретар Паланської сільської ради Галина Резнік та класний керівник Жанна Майстер. В глибокій скорботі разом з його рідними та близькими ми оплакуємо втрату та молимося за упокій його душі. І низько схиляємо голови перед його світлою пам`яттю.
  Він був люблячим сином, вірним другом і товаришем. На жаль дуже коротке життя відміряла доля Анатолію, йому ще б жити і жити, працювати, вірити в краще майбутнє, радувати успіхами рідних та близьких, але все сталося по-іншому він назавжди залишив цей світ. Біда прийшла в його сім’ю, в його родину.
  Пам’ять про захисника України вічно житиме в наших душах.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини