Вітання з нагоди дня знань

Дорогі учні, шановні батьки та
педагогічні працівники! 
 
Прийміть найщиріші вітання від районної державної адміністрації та районної ради з нагоди всенародного свята – Дня знань. Це свято уособлює в собі все найкраще, найтепліше, це відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до нових знань, сподівань і звершень.
Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань маленькі томашпільчани. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо всім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. 
Дорогі педагоги! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо вам за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.
Успішного усім вам навчального року, міцного здоров'я, щастя, натхнення, нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,            Лариса НАРОГАН, 
голова районної                                   голова районної ради
державної адміністрації  
 
    
  
Всі новини