Контрольна перевірка територіальної підсистеми цивільного захисту

Сьогодні, 03.07.2018 року та по 06.07.2018 року  в Томашпільській районній державній адміністрації проводитиметься контрольна перевірка та оцінка діяльності Томашпільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо виконанням вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки дана перевірка, дану перевірку очолює голова комісії – перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Вінницькій області Андрущенко О.О.
Мета перевірки:
  1. Перевірити стан виконання вимог танормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальної служб у Томашпільському районі.
  2. Оцінити готовність районної державної адміністрацій та органів місцевого самоврядування, районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до запобігання і реагування на надзвичайні ситуації у мирний час та в особливий період.
  3. Надати організаційно-методичну допомогу керівному складу місцевих органів виконавчої влади, підприємств та установ в організації виконання вимог Кодексу цивільного захисту України.
До даної перевірки залучені об’єднанні територіальні громади, сільські ради, районі спеціалізовані служби цивільного захисту та сектор цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації.
 
 
 
Всі новини