Вітання керівництва райдержадміністрації та районної ради з нагоди Дня незалежності України

 
Дорогі земляки! Шановні захисники незалежності України!
Прийміть найщиріші вітання з Днем Державного Прапора України та 24-ю річницею Незалежності України! У ці дні відзначаємо не просто народження держави. Це свята пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю, боролися за її майбутнє та державність, це дні, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
День 24 серпня 1991 року навіки увійшов в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпивши його вікові демократичні стремління до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього - обов’язок кожного з нас. Тож нехай потужне джерело народного прагнення до волі, натхнення, незламний оптимізм, творча будівнича енергія будуть прикладом для кожного з нас у справі служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її добробутом, процвітанням та благополуччям.
У непростих умовах сьогодення, особливо важливим постає збереження цілісності і незалежності України. Військовослужбовці Збройних Сил України — учасники антитерористичної операції, пліч-о-пліч з бійцями інших силових структур відстоюють незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах, демонструючи високий професіоналізм, патріотизм та безмежну відданість! Саме від вас, бійців, призваних під час мобілізації, залежала і залежить доля та майбутнє нашої країни.
З нагоди Дня Незалежності України бажаємо Вам, Вашим родинам міцного здоров`я, добробуту, щастя, творчої наснаги, незгасимої енергії, нових звершень та здобутків в ім`я процвітання України. Хай мир і злагода зігрівають наші душі, а серпнева пора стиглої ниви і блакитного неба додає настрою і оптимізму, сил і впевненості.
Зі святом Вас!
 
 Голова Томашпільської                             Голова Томашпільської 
 районної державної адміністрації           районної ради
                                  ЗАКОРЧЕННИЙ                                        НАРОГАН
                      Олександр Григорович                   Лариса Анатоліївна
 
 
Всі новини