Черговий гуманітарний вантаж для Вінницького 9 батальйону

 І знову з Томашполя до обласного центру вирушило вантажне авто з гуманітарною допомогою для бійців Вінницького 9 батальйону. Сутужно нині у цю гарячу літню пору бійцям, що стоять на блок-постах  під обстрілами чи несуть службу з охорони громадського порядку в зоні бойових дій, на прилеглих до неї прифронтових територіях. Сутужніше й жителям району в нелегких нинішніх умовах надавати підтримку нашим бійцям. І все ж нема межі людській доброті, розумінню того, що там, на сході України , вирішується доля і нас, тих, що живуть нині під мирним небом.
 
  Тому будь-яка запропонована допомога заслуговує на подяку. Саме таким небайдужим, щирим, готовим поділитися останньою крихтою висловлює подяку районна рада, яка й цього разу  ініціювала збір гуманітарної допомоги. Першими відгукнулися жителі Пилипи-Борівських. Сільський голова Сергій Бабін від громади особисто доставив на пункт збору мінеральну воду, продукти тривалого зберігання, засоби гігієни. Далі долучилися раківчани, нетребівчани, яланчани (сільські  голови Ніна Пацюк, Валентина Дубчик, Микола Савчук). Майже на півтора тисячі гривень доставив товарів сільський голова Антонівки Олександр Павлов. У гуманітарному вантажі від Липівки (голова села Віктор Скрипник) – і вода, і  консерви,  і макарони швидкого приготування, і засоби гігієни. Такий же набір – і від томашпільчан (в.о. селищного голови Валерій Балдинюк). Чималий вантаж привіз і селищний голова Вапнярки Микола Тихолаз: мінеральна вода, консерви, змінний одяг, шкарпетки, прибори для бриття, крупи тощо. А Марківка для бійців передала воду – газовану й негазовану. Підтримала акцію й Кислицька громада (в.о. сільського голови  О.Чорна).
 
  У п’ятницю все зібране до Вінниці власним транспортом і коштом доправив Богдан Петрончак – юнак із Пеньківки.  До речі, це вже друга його поїздка з такою місією.
 
 
 
Всі новини