Святкуємо перший ювілей!

  11 січня 2016 року виповнюється  5 років з дня створення Томашпільського районного медичного центру первино медико – санітарної  допомоги. Центр об’єднав на той час  20 фельдшерсько акушерських пунктів, 3 фельдшерських пунктів та 6 амбулаторій. 
  На сьогодні функціонує 8 амбулаторій, 19 фельдшерсько акушерських пунктів, 3 фельдшерських пунктів. За час існування відремонтовано практично всі заклади сімейної медицини. Капітально відремонтовано 3 амбулаторії, 2 ФАПи. У всіх закладах обладнано водопостачання, водовідведення та зручності. На базі Липівського ФАПу створено амбулаторію  сімейної медицини. Придбано 2 спеціалізованих санітарних  автомобілі та з централізованих  поставок отримано 3 легкових автомобілі та медичне обладнання на загальну суму 1,5 млн. грн.. Поступово впроваджується  медична допомога на засадах сімейної медицини.
  Сьогодні в Центрі  працюють 167 працівників, з них 22 лікаря та 96 середнього медперсоналу. 
  Колектив за роки роботи Центру  став єдиною командою, готовою до виконання  поставлених завдань.  Вміємо вправно працювати  та цікаво відпочивати. З  туристичною метою  відвідали  двічі парк «Софіївка», Лядівський скельний монастир, Браїлівський жіночий монастир, Бузькі  пороги у селищі Брацлав, Галайківський  монастир, нічний похід на Іософатова долина.
   З гарним святковим настроєм ми зустрічаємо  своє п’ятиліття і бажаємо всім добра, радості, удачі при доброму здоров’ї. З Новим роком та Різдвом Христовим!  
Головний лікар Світлана Олександрівна Семенюк з отриманням ліцензії на медичну практику
 
Отримання автомобілів «Джілі»
 
Парк «Софіївка»
 
На суботнику
 
Виїзди бригади невідкладної медичної допомоги
 
Колектив Томашпільського РМЦ ПМСД 
 
Відремонтовано Гнатківську СЛА ЗПСМ 
Всі новини