Новини спорту

На чемпіонаті України із хокею на траві, який проходив у м. Вінниці, юнацька команда під керівництвом тренера Ф.Олійника посіла 7 місце, в змаганнях приймали участь найсильніші команди України.
 
*****
 
На кубку області із рукопашного бою, який проходив в Іллінцях, спортсмени РДЮСШ посіли призові місця в своїх вагомих категоріях, переможцями змагань стали Жмуд Олександр, Олійник Назар, Закорченний Данило, Торчинець Гліб, срібні нагороди вибороли Щітніцький Максим, Байдак Максим, Явтуховський Артем, Синиця Влад, Чабанюк Костя, Козак Віталій, Присяжний Назар, Камінський Роберт, Куцька Люда, бронзові нагороди здобули, Зімовський Назар, Дацький Валентин, Іськова Ольга .
 
*****
 
 На кубку області із гирьового спорту, який проводився 17 жовтня в м.Вінниці спортсмени нашого районну Бабін Олег , Сила Євгеній, Івасюк Богдан вибороли перші місця, а Мороз Олександр здобув бронзову нагору. В комплексному заліку команда району виборола 1 місце, спортсмени відзначені грамотами і медалями та грамотою управління у справах сім’ї молоді і спорту ОДА.
 
*****
 
Зіграно чергову командну гру чемпіонату області із футболу серед аматорських команд. Команда «Сатурн» - Вапнярка зіграла в нічию з рахунком 1:1 із командою «Бар» Барського району. На даний час «Сатурн» знаходиться на 5-й сходинці турнірної таблиці із 14 команд, до кінця кола змагань залишилося 3 гри. 
 
Всі новини