Семінар для військовослужбовців та учасників АТО

30.01.2017 р. в  Томашпільському районному центрі зайнятості проведено семінар для військовослужбовців та учасників АТО, в якому взяло участь 35 безробітних.
Відкрила семінар директор районного центру зайнятості Чижевська Надія Володимирівна. Вона ознайомила безробітних  з станом ринку праці, соціальними послугами, які надає служба зайнятості, зокрема, йшлося про професійне навчання, участь у громадських та тимчасових роботах, а також у започаткуванні власної справи.
 З метою комплексного надання послуг даній категорії громадян, до заходу залучено представників управління праці та соціального захисту населення Томашпільської РДА-Рибак Михайло Дмитрович, відділ Держгеокадастру у Томашпільському районні Вінницької області - Сапун Олена Омельянівна, заступник начальника управління аграрного розвитку  РДА- Смоляк Світлана Йосипівна, голова ФГ «Август» с. Марківка, депутат обласної ради- Август Віталій Анатолійович, голова спілки ССПП «Обрій»- Максимчук Петро Сергійович.
 Провідний спеціаліст відділу персоніфікації обміну управління праці та соціального захисту населення Томашпільської РДА Рибак Михайло Дмитрович  проінформував аудиторію про пільги учасникам АТО .
 Заступник начальник відділу Держгеокадастру у Томашпільському районі – Сапун Олена Омельянівна, розповіла про правові підстави отримання земельних ділянок.
 Заступник начальника управління  аграрного розвитку РДА- Смоляк Світлана Йосипівна проінформувала  присутніх про державні програми розвитку особистих селянських господарств. 
Поділилися досвідом ведення сільського господарства в галузі овочівництва – Август Віталій Анатолійович та в галузі садівництва – Максимчук Петро Сергійович.
Семінар відбувся у формі конструктивного діалогу, в результаті якого присутні отримали відповіді на всі запитання , які їх цікавили.
 
Провідний фахівець з
профорієнтації    Горбенко К. А. 
 
 
 
 
Всі новини