Провели захід в рамках Всеукраїнського тижня права

Коли вимовляємо вираз «права людини», зазвичай йдеться про невеликий набір прав і свобод, які найчастіше називаються фундаментальними правами та свободами. Без дотримання цих прав неможливе нормальне існування та розвиток людини в суспільстві. Часто їх також називають конституційними правами, тобто такими, що закріплені в конституціях держав.
У кожного з нас є права, і ми повинні добре знати їх, щоб захистити себе, якщо хтось хоче нас образити.Але слід знати не лише свої права, але й обов'язки. Прагнучи відстояти свою свободу, не утискайте свободу інших.
Перш за все ми повинні знати, що права людини захищають наше існування в сьогоднішньому буремному світі. У той же час варто пам'ятати про те, що всі ми люди – і наші власні права закінчуються там, де починаються права іншого.
12 грудня в Комаргородському ВПУ було проведено захід  рамках проведення Всеукраїнського  тижня права директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яною Поповською спільно з головним спеціалістом служби у справах дітей РДА Оксаною Біжан, районним сектором філії ДУ «Центр пробації» Олегом Гаджуком та начальником відділу правопросвітництва та надання БВПД Альвіною Пилипчук даний захід сприятиме подальшому формуванню правової культури та правової свідомості у суспільстві, підвищення рівня знань громадян щодо гарантованих їх Конституцією та законами України прав у різних сферах життя.
 
 
 
 
 
 
Всі новини