1 грудня – День працівників прокуратури

Прокуратура є одним з ключових органів у правоохоронній системі, який здійснює нагляд за дотриманням та виконанням законів. Внесок працівників прокуратури у розбудову правової держави, справу захисту законних прав та інтересів громадян є надзвичайно важливим для подальшого розвитку суспільства та держави. Злагоджена робота прокуратури є запорукою ефективної роботи всієї правоохоронної системи України, показником докорінних процесів, які переживає наша країна.
Шановні працівники прокуратури! Ви  непорушно стоїте на сторожі інтересів держави і громадянина, сприяєте зміцненню законності та правопорядку, захищаєте  права і свободу людини. Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, щастя та успіхів, життєвої наснаги і нових здобутків на професійній ниві в ім’я розвитку та процвітання нашої держави. Нехай людська повага і довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі.
Нових вам професійних звершень на ниві благородного служіння його величності Закону, утвердження незалежності та демократизму в рідній Україні!
 
З повагою, 
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,                                            
голова районної                                                                  
державної адміністрації
 
 
Всі новини