Відправлено черговий гуманітарний вантаж

Збїр гуманітарної допомоги для воїнів, які знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, завершився.
До акції долучилися багато сільських рад: Вилянська, Жолоб”янська, Кислицька, Липівська, Нетребівська, Олександрівська, Паланська, Пилипи-Борівська, Раківська та Яланецька. Активними були Великорусавська, Вилянська, Гнатківська, Комаргородська, Нетребівська, Рожнятівська та Стінянська школи, працівники підприємств, організацій, Міжнародний центр з надання безоплатної правової допомоги,відділ культури райдержадміністрації та районного будинку культури.
Незважаючи на нелегкий посушливий рік сільські громади все-таки надали допомогу у зборі овочів, фруктів для тих, хто оберігає мир і спокій на нашій землі. Кожному небайдужому у вигляді невеличкого гостинця домашньої консервації, крупи чи звичайної питної води, нестачу якої особливо гостро відчувають воїни-захисники, хочеться  поділитися разом з тим і частинкою тепла своєї душі, підтримати тих, що несуть службу далеко від рідної домівки.
У четвер 5 листопада усе зібране відправлено до Вінницького пункту збору гуманітарних вантажів. Доставив вантаж Сергій Жмуд – керівник «Українського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області», голова спілки підприємців.
 
Всі новини