Святкування Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

За вагомий внесок працівників культури та аматорів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та підтримуючи ініціативу громадськості в Україні  9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Напередодні свята, 6 листопада 2015 року, в залі засідань райдержадміністрації  відбулись святкові урочистості з нагоди професійного свята працівників культури.
Щиросердно привітали присутніх зі святом, побажали усім міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги  і особистого щастя заступник голови райдержадміністрації Дмитро Коритчук, голова районної ради Лариса Нароган та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Олена Сікал.
Це свято стосується кожного з нас, адже всі ми носії  традицій, звичаїв сіл, селищ, району, зрештою, країни, в якій ми живемо. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. 
Кращих працівників галузі культури та народного мистецтва району було відзначено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради,  Подяками районного  відділу  культури.
Завершилося свято чудовими концертними номерами у виконанні майстрів художньої самодіяльності району. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини