Урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

Сьогодні відбулася урочиста церемонія проводів на строкову службу до війська юнаків із Томашпільського  району. 
В районному будинку культури   зібралися батьки, брати і сестри, родичі, численні друзі, подруги та кохані тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни. 
Із напутніми словами і найкращими побажаннями виступили перед новобранцями військовий комісар Томшпільського районного військового комісаріату Юрій Тарасов, голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний та заступник голови районної ради Валентина Залюбівська,  які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.
«Це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги», - додав очільник району Олександр Закорченний.
Благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя настоятель Свято-Успенського храму селища Томашпіль Отець Михайло, який окропив хлопців свяченою водою та кожному подарував іконки-обереги. 
У ході церемонії новобранцям керівники району вручили подарунки. 
Працівники районного Будинку культури, вихованці Будинку дитячої творчості подарували  призовникам та всім присутнім чудові музичні привітання.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини