До уваги керівників суб’єктів господарювання району

8 лютого 2017 року о 14  годині у залі засідань райдержадміністрації (смт. Томашпіль, пл. Т. Шевченка, 4, другий поверх) за участю спеціалістів Управління Держпраці у Вінницькій області, буде проводитись виїздний безкоштовний семінар - нарада, відповідно до змін в законодавчих актах, що регулюють відносини у сфері господарської діяльності щодо оплати праці та повноважень органів місцевого самоврядування.
 
Під час проведення семінару – наради працівниками управління Держпраці у Вінницькій області будуть висвітлені наступні питання:
1. Закон України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 03.11.2016 року № 1728-VІІІ.
2. Закон України від 3 листопада 2016 року № 1726- VІІІ внесені зміни до Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» щодо лібералізації системи державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
3. Закон України від 21 грудня 2016 року № 1801- VІІІ «Про Державний бюджет України на 2017 рік» щодо мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму для працездатних осіб.
4. Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» від 6 грудня 2016 року № 1774- VІІІ щодо оплати праці.
5. Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами щодо повноважень органів місцевого самоврядування по здійсненню контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення.
6. Зміни у Кодексі України «Про адміністративні правопорушення»
7. Додаткові підстави для застосування штрафів відповідно до ст. 265 КЗпП. 
 
Запрошуються керівники, головні бухгалтери, спеціалісти з оплати праці, секретарі сільських та селищних рад, фізичні особи - підприємці та інші бажаючі.
За довідками щодо проведення семінар - наради звертатись в управління праці та соціального захисту населення по тел. 0972677691.
  
                        
 
  
 
 
Всі новини