Збір іграшок для дітей, що перебувають в зоні АТО

В рамках проведення заходів до Дня Святого Миколая Чудотворця, враховуючи звернення Безсалової Марини Ярославівни (волонтер, звертається від  95-ї Житомирської аеромобільної бригади) щодо збору  дитячих іграшок (що були в використанні) для дітей, що перебувають в зоні проведення АТО, відповідного листа служби у справах дітей  облдержадміністрації від 17.11.2016року № 01-19/1511, службою у справах дітей райдержадміністрації проведено інформування серед сімей опікунів, піклувальників, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, усиновителів та інших небайдужих мешканців району щодо збору дитячих іграшок для дітей, які проживають в зоні АТО.

Зібрані іграшки до 06 грудня 2016 року будуть доставлені   до служби у справах дітей облдержадміністрації, а далі військовослужбовці 95-ої Житомирської бригади   самостійно направлять до зони проведення АТО.

Звертаємось до всіх небайдужих жителів району, взяти участь в цьому заході та доставити дитячі іграшки в службу у справах дітей райдержадміністрації. Вже декілька сімей опікунів надали гарні дитячі іграшки.

 

Начальник служби                                                   Ярош О.І.

 

 

Всі новини