В рамках проекту ЄС відбулось чергове засідання робочої групи з виконання будівельних робіт з реконструкції міні-цеху

 
13 грудня запам’ятається команді проекту гарячими дискусіями під час засідання робочої групи та пекучим морозом на будівельному майданчику. 
Чергове засідання робочої групи розпочалось із ранкового відвідування будівельного майданчика, та продовжилось  в   приміщені Томашпільської районної ради за участі голови Томашпільської районної ради Дмитра Коритчука,  Наталії Гижко, координатора проекту, Віталія Куртенко, головного інженера підрядної організації ПП «Техпробуд», Дмитра Пилипчука, інженера з технічного нагляду, Губелюка Миколи, інженера   ПП  «ВТП Поділля».
Засідання проходило в активному обговоренні поточних питань, таких як облаштування фундаментів для перестінок, перемичок над віконними та дверними прорізами, вентиляційних та димових отворів та ін.
«Приємно відзначити, що наші зустрічі не є формальними, а ми відверто задаємо один одному питання та намагаємось віднайти вірні рішення. Кожен розуміє відповідальність  за спільну справу та важливість якісного та своєчасного виконання робіт за своїм напрямком.», - повідомила Наталія Гижко, керівник проекту.
«Сьогодні ми підняли та узгодили ряд питань, спланували перелік чергових робіт на наступні два тижні, що дає можливість підрядній організації  спланувати об’єм робіт, а нам фінансування», - зазначив Дмитро Коритчук, голова Томашпільської районної ради.
Також  сьогодні відбулись збори ініціативної групи в селі Пилипи-Борівські  з питань організації власної заготівлі молока та створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу.
 
Для отримання додаткової інформації про проект, будь ласка,  контактуйте з:  пані Наталією Гижко, керівником проекту ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району»., e-mail: tommilkua@gmail.com, tel.: +38 (069) 7313569
 
Проект ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району» розпочав свою діяльність 12 вересня 2014 року. Термін реалізації проекту становить 30 місяців, а сума фінансування проекту складає більше як €477 тис. євро в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», з яких 90% коштів виділяє Європейський Союз, 10 % - Томашпільська районна рада у співробітництві з міжнародною ГО "Регіональний центр транскордонного співробітництва "Єврорегіон Дністер". Більш детально: www.tommilk.com та http://goo.gl/C9xg4r
 
 
 
 
 
 
Всі новини