Увага! Прийматимуться замовлення на виготовлення протезно-ортопедичних виробів

 
31-січня, 14-березня, 23-травня, 18-липня, 26-вересня, 7-листопада в приміщенні Томашпільської РМЦ ПМСД  спеціалістами  медико-технічної бригади Вінницького протезно-ортопедичного підприємства будуть приймаються замовлення для забезпечення та виготовлення протезно-ортопедичних виробів. 
 
Безкоштовне забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів, учасників антитерористичної операції та інших окремих категорій населення  технічними та іншими засобами реабілітації.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321 “Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення,  переліку таких засобів ”,(Із змінами внесиними згідно з Постановами КМ.)  № 1085 від 28.11.2012р.  № 306. від 06.08.2014р.   № 374 від 11.08.2014р.  № 1057 від 16.12.2015р.   № 781 від 26.10.2016р.
Особи , які мають право на безоплатне забезпечення  технічними та іншими засобами реабілітації, звертаються в управління праці та соціального захисту населення з метою взяття на облік з слідуючими документами:
1.      Заява про забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації за формою, що затверджується  Мінпраці
2.      Копія довідки про присвоювання ідентифікаційного номера.
3.      Копія паспорта або свідоцтва про народження ( для осіб віком до 16 років).
4.      Довідка про реєстрацію місця проживання.
5.      Висновок МСЕК про встановлення інвалідності ( для дітей інвалідів – медичний висновок ).
6.      Індивідуальна програма реабілітації.  (висновок ЛКК для забезпеченням технічними та іншими засобами  реабілітації ( для інших осіб )).
7.      Копія пенсійного посвідчення.
8.      Копія посвідчення, яке підтверджує статус особи, що має право на пільги відповідно до законодавства.
Якщо звертається законний представник інваліда чи іншої особи, він подає разом із зазначеними документами свій паспорт та документ, що підтверджує його повноваження законного представника. Даний перелік затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321
Після взяття на облік інваліди, діти-інваліди, інші особи отримують направлення, з яким мають право  звернутись на будь яке підприємство на всій території України для замовлення(одержання) протезно-ортопедичних виробів.   Перелік підприємств знаходиться в управлінні праці.
 
Провідний спеціаліст персоніфікованого  обліку   Михайло Рибак

 

 

Всі новини