Новорічні свята по-спортивному

  Спортсмени Томашпільщини новорічно-різдвяні свята відзначали по-особливому - у боротьбі за спортивні трофеї. У день Миколая (19 грудня) на чемпіонаті області з  пауерліфтингу, який відбувся  в Немирові, команда району -  Маша Козак, Анастасія Козак, Діана Сопигора, Людмила Пасічник, Наталя Червак, Еліна Ахтарова - посіла І місце. Приємно здивували вихованці тренера Івана Спринчака і 16 січня, коли взяли участь у черговому етапі обласного чемпіонату. Першість у своїх вагових категоріях вибороли Діана Сапигора й Анастасія Юзвак, срібло дісталося Людмилі Пасічник та Наталії Червак, а бронза - Олександру Підгорному. У комплексному заліку команда силачок нашого району посіла ІІ місце і була нагороджена грамотами управління фізкультури і спорту облдержадміністрації. 
  Католицьке Різдво особливо пам'ятним стало для рукопашників. У реконструйованій залі районної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся обласний турнір з рукопашного бою серед юнаків та дівчат. У змаганні брали участь 6 районних команд (всього - 70 осіб): з Ямпільського, Крижопільського, Липовецького, Чечельницького, Погребищенського й Томашпільського районів. У результаті запеклого протистояння І місце посіла команда РДЮСШ, срібло дісталося спортсменам Ямпільського, а III місце - Липовецького районів.
  У канікулярний період на базі РДЮСШ відбулися чотири тури чемпіонату району з волейболу серед чоловічих команд, де за першість змагалися 7 команд, та один тур - серед 5 жіночих команд.
 Приймала Томашпільщина у перші дні Нового року  учасників обласного туру чемпіонату з футзалу серед юнаків 2003-2004 р. н. Тут команда нашого району посіла ІІІ місце та вийшла в наступний тур змагань, який відбудеться 24 січня на спортивній базі РДЮСШ.
17 січня у Вапнярському спортивному комплексі пройшли обласні змагання зі змішаних видів єдиноборств серед дитячих команд. На татамі вийшли 5 сильних команд Вінниччини. Представники бійцівського клубу  "Центуріон" (Вапнярка), яких тренує Микола Суський, вибороли 5 перших, 2 других та 3 - третіх місць у своїх вагових категоріях.
 
Григорій СЛОБОДЯН, 
спортивний оглядач.
 
Всі новини