На будівельному майданчику по реконструкції міні-цеху

В рамках проекту  ЄС  в Томашпільському минув ще один тиждень на будівельному майданчику по реконструкції міні-цеху для переробки молока.
 
  25 жовтня Гижко Наталія, керівник проекту, Дмитро Пилипчук,  інженер з технічного нагляду  та  Куртенко Віталій, а також  представники  підрядної організації  ПП «Техпробуд» відвідали будівельний майданчик з реконструкції приміщення під  міні-цех в рамках проекту «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових та економічних інтересів представників особистих селянських господарств та покращення асортименту молочної продукції соціальної сфери Томашпільського району», що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Томашпільською районною радою.
  «З моменту останнього візиту минув тиждень. За цей час на 80% сформовано каркас з арматури  для облаштування армопояса будівлі міні-цеху,  залито  бетонною сумішшю армопояс під котельнею та парогенераторною.  Паралельно ведуться роботи по облаштуванню очисних споруд, а саме сформовано армокаркас днища, проводяться роботи по випуску арматури для подальшої в’язки армокаркасу стін та перегородок очисних.», - повідомив  Куртенко Віталій,  головний інженер підрядної організації  ПП «Техпробуд»
  Крім того Дмитро Пилипчук,  інженер з технічного нагляду та Наталія Гижко, керівник проекту перевірили об’єми та якість  виконаних робіт.
 «На даний час електрозабезпечення будівельного майданчика здійснюється за рахунок дизель-генератора, але сьогодні ми отримали погоджений проект від ПАТ «Вінницяобленерго» на будівництво зовнішніх електромереж. Протягом місяця розпочнуться роботи.», - повідомила Наталія Гижко, керівник проекту.  
  Для отримання додаткової інформації про проект, будь ласка,  контактуйте з:  пані Наталією Гижко, керівником проекту ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району»., e-mail: tommilkua@gmail.com, tel.: +38 (069) 7313569
 
 Загальна інформація:
  Проект ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району» розпочав свою діяльність 12 вересня 2014 року. Термін реалізації проекту становить 30 місяців, а сума фінансування проекту складає більше як €477 тис. євро в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», з яких 90% коштів виділяє Європейський Союз, 10 % - Томашпільська районна рада у співробітництві з міжнародною ГО "Регіональний центр транскордонного співробітництва "Єврорегіон Дністер". Більш детально: www.tommilk.com та http://goo.gl/C9xg4r
 
 
Всі новини