Про семінари в ОРІДУ НАД У при Президентові України у листопаді 2016 року

  Відповідно до Плану-графіка навчання державних службовців га посадових осіб органів місцевого самоврядування та їх кадрового резерву на 2016 рік в Центрі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України будуть проведені тематичні короткотермінові семінари для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування IV категорії посад та кадрового резерву на ці посади:
  08 -10 листопада 2016 року - «Конкурентоспроможний лідер в управлінні реформами на сучасному етані»;
  23-24 листопада 2016 року - «Системні зміни в нормативно- правовій базі щодо формування та виконання місцевих бюджетів».
  Просимо поінформувати зацікавлених осіб про проведення вищеназваних семінарів і, в разі їх відрядження, за 5 робочих днів до початку навчання повідомити електронним зв’язком управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України за адресою upkk.oridu@ukr.net або за телефоном 048-705-97-72 та надіслати відділу з питань персоналу апарату облдержадміністрації інформацію про осіб, які будуть відряджені, за формою:

і/іі

Прішншс, ім’я, та по батькові

Посада,

категорія

посади

Посада IV категорії, на яку особа перебуває у рсісрві (для посадових осіб органів місцевого самоврядування)

Контактні

телефони

Потреба у поселенні в гуртожитку

 

 

 

 

 

 

  Реєстрація проводиться у перший день навчання з 8.30 о 10.00 год. у к. № 106 навчального корпусу Інституту за адресою: м.Одеса, вул. Генуезька, 22. Додаткову інформацію можна отримати у відділі організації семінарів за державним замовленням УПІК ОРІДУ НАДУ при Президентові України (ПРИВАЛОВА Наталія Володимирівна) за вищевказаним телефоном.
  Відшкодування усіх витрат, пов’язаних з відрядженням на навчання, оплатою проїзних документів та проживанням, проводяться за основним місцем роботи.
 
Керівник апарату обласної державної адміністрації     Валерій БОЙКО
 
Всі новини