Проведено семінар-нараду з відповідальними особами сільських рад та селищних ОТГ

11 лютого 2020 року управлінням праці  та соціального захисту населення Томашпільської райдержадміністрації було проведено семінар -  нараду з відповідальними особами сільських рад та селищних об’єднаних територіальних громад щодо змін у чинному законодавстві.
У семінар - нараді взяли участь: начальник управління праці  та соціального захисту населення  Дідик Т.В., заступник начальника управління Балдинюк О.П., заступник начальника-начальник відділу адресних грошових допомог та компенсаційних виплат управління Панковець Т.Й., начальник відділу персоніфікованого обліку Конофольська Т.В., начальник відділу  по нагляду за призначенням та виплатою адресних грошових допомог, пільг, пенсій та компенсаційних виплат Островська Т.В. та відповідальні особи сільських рад та селищних ОТГ.
Під час семінару було висвітлено основні зміни, які регламентуються нормативно – правовими актами, а саме: про  призначення житлової  субсидії та субсидії на придбання твердого палива та скрапленого газу у 2020 році; про порядок надання пільг на житлово-комунальні послуги, виплати компенсації на придбання твердого палива та скрапленого газу; про здійснення контролю за призначенням житлових субсидій та державних допомог, тощо.
Семінар - нарада  пройшла у ході живого спілкування.
Під час семінар-наради секретарі та відповідальні особи отримали вичерпні відповіді на питання, які були винесені для обговорення.
 
  
Всі новини