Відбулися урочисті проводи призовників району осіннього призову на строкову військову службу

2 жовтня 2018 року  в приміщенні   будинку культури селища Томашпіль відбулися урочисті проводи призовників району осіннього призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.
Цього теплого осіннього дня, щоб провести хлопців, в залі зібралися батьки, родичі, численні друзі тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.
До призовників звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, військовий комісар Томашпільського районного військового комісаріату  Роман Гончарук, секретар Томашпільської селищної ради Валентина Залюбівська, Рожнятівський сільський голова Олександр Нинік та Паланський сільський голова Михайло Траченко,  побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок, змужнілими і здоровими повернутися додому. «Сьогодні знаменний день, адже кожен з призовників засвідчив свою громадянську позицію, велику любов до України. Ви, як справжні чоловіки, проявили мужність, не злякалися відповідальної і почесної місії – бути захисником своєї землі, народу, миру, сім’ї. Томашпільщина  пишається вами.», - зазначив  у своєму вітальному слові Віктор Ставнійчук.
Від імені батьків з привітальними словами виступила мати призовника Світлана Сауляк. До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися учасники художньої самодіяльності районного будинку культури, які подарували присутнім чудові пісні. Юнакам були вручені цінні подарунки.
 
Армія - необхідний етап для змужніння, фахового росту і громадянського становлення. Це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги.
Бажаємо юнакам гарної служби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини